Koncept

Vi leverer din bestilling inden for 1-3 hverdage eller samme dag i Aarhus og omegn.

100% Tilfredshedsgaranti

Få leveret samme dag som du bestiller

Dit Vinbud bringer vin ud samme dag, som du bestiller, i Aarhus og omegn*. Dette gør vi for at sikre dig den hurtigste og nemmeste vej til de bedste vinoplevelser med dem du holder af.

For enkelhedens skyld har vi fastsat et tidspunkt, hvor vores bestillings-vindue for samme-dag-levering lukker. Bestiller du inden 16:00, modtager du din vin senest 4 timer efter. Vi kører selv ud med din bestilling for at sikre os, at den bliver transporteret under de bedst mulige vilkår.

*Vi tilbyder samme-dag-levering i udvalgte postnumre. Gå til kurven for at se om du kan få denne leveringsform.

Du kan selvfølgelig også få leveret din vin inden for 1-3 hverdage i hele landet.

Fri fragt ved 499 kr.*

Hos Dit Vinbud giver vi fri fragt, når du køber for mindst 499 kr.

*Gratis fragt gælder kun for levering med “PostNord – Posthus/pakkeshop”. 

Gode besparelser

Vi giver mængderabat! Og faktisk får du den allerede ved køb af 3 flasker af samme vin. Gå til vores vine for at se hvor meget du kan spare ved køb af min. 3 flasker

Smagekasser

Dit Vinbud bestræber sig på at følge de skiftende årstider. Derfor sammensætter vi sæsonbestemte smagekasser og indfaser eller udfaser smagekasser fra vores sortiment baseret på sæsonen.

Et enkelt valg, der er nøje udvalgt

Hos Dit Vinbud tilbyder vi et smalt sortiment – til gengæld har vi specialudvalgt alle vores vine fra nogle af de bedste vinregioner i Europa. 

Vi er i tæt samarbejde med de lokale vinbønder og engrosforhandlere. Sammen beslutter vi os for, hvilke vine der slipper igennem nåleøjet og bliver en del af familien i Dit Vinbud, så vi kan levere vinoplevelser af høj kvalitet direkte til din hoveddør. 

Vi kan derfor sikre dig som kunde, et nemt og overskueligt valg ved at udbyde et smalt sortiment baseret på kvalitetsvine fra nogle af de bedste vinregioner i Europa. 

Gå til vores vine for at vælge din favorit eller lad dig inspirere af ‘vores bud på din vin’-guiden på forsiden eller i bunden af siden her.

Den hurtigste vej til de bedste vinoplevelser

Vi ønsker dig den bedste oplevelse, når vinen skal købes. Dette gør vi ved, at undersøge nogle af de bedste vinregioner i Europa. Vi indgår i dialog med vinbønderne omkring deres sortiment for at finde frem til de helt rigtige vine ud fra deres sparring og vores egne vurderinger eller præferencer. Når vinen er blevet udvalgt og fragtet hjem, gør vi den klar, og leverer den herefter direkte til din hoveddør.