Om os

100% Tilfredshedsgaranti

Hvem er Dit Vinbud?

Dit Vinbud er hele Danmarks online vinforretning med hovedsæde i Aarhus. Vi har en stor passion for vin, hvorfor vi bestræber os på at finde de bedste vine fra nogle af de bedste vinregioner i Europa.

Vi valgte at starte Dit Vinbud, da vi oplevede, at vinudvalget i danske supermarkeder og vinforretninger var blevet for uoverskueligt. Mange kender situationen, hvor man forsøger at gætte sig til en god vin ud fra pris og etikettedesign. Det vil vi gerne gøre op med!

Vi ønsker at gøre det nemmere og mere overskueligt for dig som forbruger at købe kvalitetsvin til gode priser. På den måde behøves du aldrig mere at gå på kompromis.

Erik Gideon Hansen

Erik er den ene af de to ejere af Dit Vinbud og selskabet bag – Gideon & Lerdrup ApS. Hos Dit Vinbud har han ansvaret for økonomi, marketing og salg. Erik har et stort fokus på al den udgående trafik med et særligt øje for virksomhedens overordnede strategi.

Han er bosat i Aarhus og er bachelor i Marketing and Management Communication og kandidat i International Business fra Aarhus Universitet, BSS.

Når det kommer til Eriks vinpræferencer, så har han en forkærlighed for norditalienske rødvine og tysk Riesling – tør som sød.

Frederik Lerdrup

Frederik ejer den anden halvdel af Dit Vinbud samt selskabet bag – Gideon & Lerdrup ApS. Han har en stor passion for vin, og fungerer dermed som Dit Vinbuds vinmand med ansvar for indkøb, logistik og vores produkter. Dette gør sig også gældende uddannelsesmæssigt, hvor Frederik har taget en vinuddannelse indenfor WSET.

Frederik er bosat i Aarhus, og til dagligt er han ansat som indkøber.

Frederiks vinpræferencer er alsidige ligesom hans elskede vinsamling. Han sætter dog utrolig meget pris på Bordeaux og Ribera del Duero, og mest af alt elsker han de søde Riesling vine.

Månedens Vinbud

Tag vores guide

Vores bud på din vin til maden

Er du i tvivl om hvilken vin, der ville passe bedst til din mad? Tag guiden her og få vores vinbud.