Bardos Verdejo

129,00 DKK

109 kr. v/3 flasker (v. normalpris)

Vinhus: Bodegas de Bardos
Årgang: 2021
Vintype: Hvidvin (Rueda, Spanien)
Alkohol: 13%
Druer: Verdejo

Om vinen
Endnu en stjerne fra det prisvindende hus, Bodega de Bardos! Vi bevæger os lidt væk fra Ribera del Duero, hvor gårdens røde vine kommer fra. Små 50 km derfra ligger byen Rueda, hvor denne hvidvin bliver lavet. Vi har at gøre med en frisk og fyldig Verdejo, som er en pleaser for smagsløgene. Den beskrives bedst som en blanding mellem Chardonnay og Sauvignon Blanc, da den har fedmen og fylden fra Chardonnay samt syren og elegancen fra Sauvignon Blanc. Hvidvinen byder på smagsnoter af fersken, æble og citrus med en flot lang afslutning. Den må siges, at være et virkelig godt glas til prisen.

Vinmanden anbefaler

Vi elsker pasta hos Dit Vinbud. Simpelt og lækkert – og så kalder det bare på et koldt glas hvidvin. Til denne lækre sag, vil jeg spise en klassisk Spaghetti alle Cozze (Pasta med blåmuslinger). Skøn ret, som har godt med smag af hvidløg, persille og citron. Man skal bruge en skvis hvidvin til forberedelsen, så der har du én blandt mange gode undskyldninger for at åbne flasken! Optimal serveringstemperatur: 7-11°. Generelle serveringsforslag: Fisk, kylling, lette retter og pasta.

Hvor går turen hen?

En lille smuttur fra Valladolid, finder vi byen Rueda, som mest af alt er kendt for produktion af druen Verdejo. Byen står for størstedelen af alt Verdejo dyrket i verden! Det er meget tæt på Duero-floden, som man blandt andet kender i forbindelse med Ribera del Duero. Rueda er en del af vinregionen Castilla y Leon, som rummer de største vinområder i Spanien.

På lager

Bestil inden kl. 16:00 og få leveret i dag. Udløber om:

0 timer, 42 minutter, og 30 sekunder