Bardos Reserva

195,00 DKK

179 kr. v/3 flasker (v. normalpris)

Vinhus: Bodegas de Bardos
Årgang: 2018
Vintype: Rødvin (Ribera Del Duero, Spanien)
Alkohol: 14%
Druer: 90% Tempranillo og 10% Cabernet Sauvignon

Om vinen
Denne fantastiske Tempranillo kommer fra nogle af de ældste marker fra Ribera Del Duero. Det er i dette område, at vi ser nogle af de mest komplekse rødvine fra Spanien. Bardos Reserva er en dyb og kirsebærrød vin med smag af røde frugter og mørke bær. Vinen bærer præg af en tilsætning af 10% Cabernet Sauvignon, hvilket er med til at give vinen en elegant kompleksitet samt et strejf af solbær. Bardos Reserva bliver lagret på fad i 15 måneder, hvorefter den som minimum ligger 15 måneder på flaske før frigivelse. Så er du til Bordeaux og Ribera del Duero – så har vi her et must-try. Optimal serveringstemperatur: 14°. Generelle serveringsforslag: Rødt kød, oste, tapas og grill.

Vinmanden anbefaler

Kalveculotte er virkelig en sjælden spise efterhånden. Det er en skam, da det er et fantastisk stykke kød, som går perfekt i spænd med denne skønne rødvin. En bagtkartoffel, en god salat, gerne med noget ost i – evt gedeost og giv dig gerne i kast med en hjemmelavet rødvinsglace. Så har du den perfekte ven til denne rødvin.

Hvor går turen hen?

Vi flyver til Ribera del Duero. Spaniens svar på Bordeaux og deres helt eget vinmekka for vinelskere. Ribera del Duero ligger i det nordlige Spanien på et plateau i 800 meters højde over havets overflade med Duero-floden skærende gennem landskabet. Netop Duero-floden er yderst afgørende for vinproduktionen i dette område, da klimaet er meget tørt med varme somre og iskolde vintre. Fra dette område kommer en række af de bedste og dyreste spanske vine! Heriblandt Vega Sicilia og Pingus som forsidefruer. Dominio de Pingus, der er ejet af den danske vinbonde Peter Sisseck. Den mest produceret drue i Ribera er Tempranillo.

På lager

Bestil inden kl. 16:00 og få leveret i dag. Udløber om:

0 timer, 42 minutter, og 30 sekunder