Bardos Romantica Crianza

149,00 DKK

129 kr. v/3 flasker (v. normalpris)

Vinhus: Bodegas de Bardos
Årgang
: 2020
Vintype: Rødvin (Ribera Del Duero, Spanien)
Alkohol: 14%
Druer: 100% Tempranillo

Om vinen
Denne fantastiske Tempranillo kommer fra nogle af de ældste vinmarker i Ribera Del Duero. Rødvinen har ligget på fad i 12 måneder, hvorefter den er blevet opbevaret på flaske i yderligere 12 måneder før frigivelsen. Med disse forudsætninger skabes der en afbalanceret og velsmagende vin. Bardos Romantica Crianza byder blandt andet på dybe kirsebærrøde smagsnoter med tydelige mørke frugter. Vinen fornemmes også aldeles silkeblød, da tanninerne er modne og faste. Det er en vin, som skal prøves, og med garanti vil gå i hjertet på enhver Tempranillo-fan.

Vinmanden anbefaler

TAPAS! Det er den perfekte makker til denne bløde og varme Crianza. Hæld vinen over i en karaffel en halv time før og hold den til den kølige side, før den skal drikkes. Sæt oste og pølser på bordet med pesto og aioli. Så lover vi en skøn oplevelse. Optimal serveringstemperatur: 15°. Serveringsforslag: Grillens kød, oste- og tapasanretninger.

Hvor går turen hen?

Vi flyver til Ribera del Duero. Spaniens svar på Bordeaux og deres helt eget vinmekka for vinelskere. Ribera del Duero ligger i det nordlige Spanien på et plateau i 800 meters højde over havets overflade med Duero-floden skærende gennem landskabet. Netop Duero-floden er yderst afgørende for vinproduktionen i dette område, da klimaet er meget tørt med varme somre og iskolde vintre. Fra dette område kommer en række af de bedste og dyreste spanske vine! Heriblandt Vega Sicilia og Pingus som forsidefruer (Dominio de Pingus, der er ejet af den danske vinbonde Peter Sisseck). Den mest produceret drue i Ribera er Tempranillo.

På lager

Bestil inden kl. 16:00 og få leveret i dag. Udløber om:

0 timer, 42 minutter, og 30 sekunder