Borgogno Barbera d’Alba

249,00 DKK

209 kr. v/3 flasker (v. normalpris)

Vinhus: Borgogno, Barolo
Årgang:
2020
Vintype: Rødvin (Barbara d’Alba)
Alkohol: 15%
Druer: Barbera

Om vinen
Vi er stolte over, at kunne præsentere en vin fra et af de største og mest kendte vinhuse fra Italien – Borgogno. Vi har at gøre med en fantastisk vellykket vin i en flot årgang af 2018. Det er en klassisk italiensk rødvin, som er fuld af smag og kraft. En fyldig vin, som er særdeles elegant og balanceret med mørke noter og fadpræg. Den har en tilpas syre, som giver noget friskhed og karakter til vinen. Virkelig høj kvalitet, som er alle pengene værd.

Vinmanden anbefaler

Vi lader specialisterne hos Borgogno komme med anbefalingen; “The Perfect pairing. We think it is wrong to recommend a “perfect” food – wine pairing, because everyone have their personal ideas and tastes. However, we can suggest with whom it is perfect to drink this wine. With everybody”. Når dette er sagt, så har vi selv drukket denne skønne rødvin til de traditionalle italienske retter såsom lasagne og pasta med kødboller. Det var et match-made-in-heaven, hvorfor netop den kombination er en kæmpe anbefaling herfra. Optimal serveringstemperatur: 14 grader. Serveringsforslag: Det italienske køkken

Turen går til

Et af vores yndlingssteder i italien er naturligvis smukke Piemonte – i det nordligste Italien – syd for de schweiziske alper. Perfekt rejsemål, hvis man er til de røde dråber. Piemonte er næsten dækket af vinmarker, hvor man kan finde de smukkeste vingårde. I Piemonte dyrker man – udover Barbera-druen – også Nebbiolo til Barolo, som nok må siges, at være den mest kendte drue fra dette område. Rødvinene fra dette område er stort set noget, som alle danske vinelskere kender og synes om. Denne vin er bestemt ingen undtagelse! Prøv den og oplev området på en fin og balanceret måde.

På lager

Bestil inden kl. 16:00 og få leveret i dag. Udløber om:

0 timer, 42 minutter, og 30 sekunder