Banfi Cost’é Rosé

149,00 DKK

139,00 kr. v/3 flasker (v. normalpris)

Vinhus: Castello Banfi, Toscana
Årgang:
2019
Vintype: Rosé
Alkohol: 13%
Druer: Sangiovese og Vermentino

Om vinen
Direkte fra det smukke Toscana udspringer denne skønne og frugtige Rosé. Vinen kommer fra en utrolig respekteret producent i Italien, som har vundet prisen som “bedste italienske vineri” hele 12 gange! Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som overhovedet muligt. Derfor, skal der ikke herske nogen tvivl om vinens kvalitet. Den har nemlig alt hvad en god italiensk Rosé skal indeholde. Det er moderne, friskt og yderst elegant rosévin.

Vinmanden anbefaler

Det er stor rosévin. Det er vin med en kompleksitet, som man sjælendt ser i en Rosé. Derfor skal der også en passende ret til denne vin. Køb en godt stykke laks for herefter at grille den. Servér laksen sammen med en god salat og ovnbagte kartofler (måske med en hjemmerørt dild dressing?). Mulighederne er mange med denne dejlige Rosévin. Optimal serveringstemperatur: 8-10°. Serveringsforslag: Lette fiskeretter, vegetarretter eller nyd den for sig selv.

Hvor går turen hen?

Turen går til Toscana! En af Italiens absolut smukkeste regioner. Er perle uden lige og elsket af mange danskere. Et fantastisk sted at holde ferie og et perfekt sted at dyrke vin (som man så kan drikke sig fuld i på ferien). Toscana huser nogle af de bedst vinområder i Italien – fra Chianti til Montepulciano, hvor hoveddruen ‘Sangiovese’ dominerer. Nogle af de største vine fra Italien kommer også herfra.

 

På lager

Bestil inden kl. 16:00 og få leveret i dag. Udløber om:

0 timer, 42 minutter, og 30 sekunder