Tilbud

Den Perfekte Middag

1.024,00 DKK 699,00 DKK

Leder du efter vinen til den perfekte middag? Så behøves du ikke lede længere. Vi har nemlig sammensat en nem og elegant vinkasse, hvor vi har sørget for det mest nødvendige, når den perfekte middag skal serveres.

“Den Perfekte Middag” byder på vores balancerede Prosecco Valdobbiadene, som er yderst velegnet til at servere som velkomstdrink. Hernæst, har vi inkluderet to fløjlsbløde og smagefulde Pinot Blanc Trocken til forretten, to kraftige Figuero 12 Meses Crianza til hovedretten og en skarp Pineau Blanc L’Heraud til desserten. Vi har derfor sørget for, at du er dækket ind fra første til sidste servering med kvalitetssikrede smagsoplevelser, som dine gæster sent vil glemme. Det er derfor, at vi mener, at dette er vinkassen til “Den Perfekte Middag”.

Vi anbefaler, at man åbner rødvinene mindst 30 minutter før servering og hvidvinene mindst 15 min før servering. Desuden, anbefaler vi, at man nyder denne kasse ved 4-6 personer*.

Du ønskes en god fornøjelse!

*Hvis man er flere personer, kan man med fordel enten supplere med endnu en kasse eller købe de inkluderede vine enkeltvis under menupunktet “Vores vine.

Ikke på lager

Bestil inden kl. 16:00 og få leveret i dag. Udløber om:

0 timer, 42 minutter, og 30 sekunder