El Xitxarel·lo

145,00 DKK

FAST LAV PRIS

Vinhus: Martí Serdá (Penedes, Spanien)
Årgang
: 2021
Vintype: Hvidvin
Alkohol: 13%
Druer: 100% Xarello

Om vinen
El Xitxarel·lo er en frisk og fyldig hvidvin, der er produceret af vinhuset Merdí Serdá i det storspanske vinområde, Penedés. Hvidvinen er lavet på den spanske drue, Xarello, der sammen med druerne Macabeo og Parellada danner fundamentet for spaniens store produktion af Cava. Denne gang har Xarello-druens aromatiske udtryk i stedet skabt rammen om vores friske og fyldige hvidvin. Hvidvinen præsenterer en duft og smag af tørret frugt, citrus og abrikos, der tilsammen giver en syrlig og tør oplevelse med en afdæmpet fedme.

Det er en udfordrende flaske, som er dekoreret med catalanske bandeord, visualiseret med små sjove tegninger. Flasken får dermed et nærmest satirisk ydre, som indkapsler det elegante og fyldige indre. El Xitxarel·lo er klart en af de bedste spanske hvidvine, som vi nogensinde har smagt. Derfor fortjener den også en plads i vores specialudvalgte sortiment.

Vinmanden anbefaler

Til en solrig dag findes der ikke noget bedre end en frisk hvidvin til at tage tørsten. Så find nogle rejer frem, rist noget brød og nyd denne skønne hvidvin. Mere behøves der ikke. Skål! Optimal serveringstemperatur: 7-9°. Serveringsforslag: Lette fiskeforetter, salte snacks eller blot for sig selv.

Hvor går turen hen?

Turen går til Penedes, som er et spansk vindistrikt placeret i Catalonien syd for Barcelona. Stedet producerer næsten alt det Cava, som bliver produceret i hele Spanien. Den kendte cava-producent, Freixenet, kommer blandt andet fra dette område.

På lager

Bestil inden kl. 16:00 og få leveret i dag. Udløber om:

0 timer, 42 minutter, og 30 sekunder