Molitor Mont Piesport Pinot Noir “Falco”

295,00 DKK

235 kr. v/3 flasker (v. normalpris)

Vinhus: Weingut Molitor – Rosenkreuz
Årgang:
2016
Vintype: Rødvin, Mosel
Alkohol: 14,0%
Druer: 100% Pinot Noir

Om vinen
Mont Piesport Falco er en burgundisk rødvin lavet på Pinot Noir. Rødvinen er domineret af røde bær og brændt fad.  God syrebalance, afbalanceret tanniner og en dejlig mineralitet. Smagen bærer præg af fad, røg, kaffe og indkogte bær. Vores Pinot Noir har utrolig godt af luft, og vi anbefaler derfor, at man lader vinen “åbne sig” min. 30 minutter før den nydes eller at man ilter den ved dekantering.

Priser og anerkendelser
92 point af Robert Parker

Vinmanden anbefaler

Falco anbefales at nydes til kalvekød, vildt (f.eks. rådyr), and og kylling. Optimal serveringstemperatur vil være omkring 12-14°.

Hvor går turen hen?

Turen går til Mosel! Tysklands svar på Frankrigs Alsace. De to højborge inden for druen Riesling. Vi bevæger os ved byen Minheim, som befinder sig aldeles tæt på Mosel’s hovedby, Bernkastel-Kues. I Minheim finder man vinproducenten Molitor-Rosenkreuz, som står bag denne fantastiske Pinot Noir. Molitor er ikke hvilket som helst navn at have på disse kanter. Vinbonden Achim, som ejer vinhuset Molitor-Rosenkreuz, er nemlig bror til Markus Molitor, som er en af de førende producenter af vin i Mosel. De laver begge fantastiske vine, og vi vil faktisk gå så langt at sige, at det ikke er til at smage, at Achim Molitor’s vine lige er 25% billigere end hans brors. Prøv Dit Vinbuds absolutte flagskib – og I vil ikke blive skuffet.

Ikke på lager

Bestil inden kl. 16:00 og få leveret i dag. Udløber om:

0 timer, 42 minutter, og 30 sekunder