Fazi Battaglia Rosé

99,00 DKK

FAST LAV PRIS

Vinhus: Fazi Battaglia
Årgang:
2019
Vintype: Rosé
Alkohol: 12%
Druer: 100% Montepulciano

Om vinen
I den flotte og velkendte kurvede amforaformede flaske finder vi en frisk, let og tør rosé. Ukompliceret og letdrikkelig. Det er noget alle vil kunne lide, og den tilfredsstiller selv vinentusiaten på en sommerdag. Rosévinens smag bærer præg af hindbær og kirsebær. Nyd den eventuelt til lette anretninger, snacks på terrassen eller blot for sig selv.

Vinmanden anbefaler

Det er ikke altid at man skal eller kan opfinde den dybe tallerken. Men det behøves man heller ikke, fordi vores rosé skal nydes på den måde, som du finder bedst. Om det er til chipskålen, sommersalaten, mørbradgryden eller noget helt fjerde, så kommer roséen til sin ret. Det ukomplicerede glas giver uanede muligheder. Optimal serveringstemperatur: 8-10°. Serveringsforslag: Lette saltede snacks eller blot for sig selv.

Hvor går turen hen?

Turen går til Marche! Syd for San Marino finder vi et skønt område af Italien, nemlig regionen Marche. I dag er Marche mest besøgt for sine dejlige sandstrande, men det er ikke svært at finde andre gode grunde til at besøge Marche. Der produceres nemlig også fantastisk vin. Det er ikke her italiens mest kende vine kommer fra, men det er ikke altid ensbetydende med at de ikke smager hammergodt. Det er primært Montepulciano, som er beplantet, men også Verdicchio ser man meget af.

Kun 2 tilbage på lager

Bestil inden kl. 16:00 og få leveret i dag. Udløber om:

0 timer, 42 minutter, og 30 sekunder