Figuero 12 Meses Crianza

199,00 DKK

179 kr. v/3 flasker (v. normalpris)

Vinhus: Bodegas Garcia Figuero
Årgang
: 2018
Vintype: Rødvin, Ribera Del Duero (Spanien)
Alkohol: 14,00%
Druer: 100% Tempranillo

Om vinen
Skøn spansk Tempranillo med flotte tanniner samt en god syre. Vinen har har noter af kirsebær, kakao og lakrids med en lang eftersmag. ”12 Meses” betyder, at vinen lagres i (minimum) 12 måneder på fad efterfulgt af 12 måneder på flaske før frigivelse. Vinen lagres, endvidere, på 75% franske egetræsfade og 25% amerikanske fade, hvilket er med til at give denne Crianza dybe og smagfulde krydrede noter. Alt det man søger i en Crianza af højeste kvalitet, finder man her!

– 90 point af Robert Parker
– 93 point af The Wine Enthusiast

Vinmanden anbefaler

Tapas, tapas og atter tapas. Så går du aldrig galt i byen. Oste, pølser, laks, den klassiske ‘melon rullet i parmaskinke’, pesto, aioli og (selvfølgelig) et smagfuldt brød. Det er nok den noget fordanskede version af tapas, men godt smager det nu alligevel. Og oplevelsen bliver ikke mindre ved at parre sin tapas med vores skønne Crianza. Optimal serveringstemperatur: 14-16°. Generelle serveringsforslag: Rødt kød, gris og tapas. Lad gerne vinen “åbne op” før servering – kan med fordel dekanteres.

Hvor går turen hen?

Vi flyver til Ribera del Duero – Spaniens vinmekka. Ribera del Duero ligger i det nordlige Spanien på et plateau i 800 meters højde over havets overflade med Duero-floden skærende igennem landskabet. Netop Duero-floden er yderst afgørende for vinproduktionen i dette område, da klimaet er meget tørt med varme somre og iskolde vintre. Fra dette område kommer en række af de bedste og dyreste spanske vine! Heriblandt Vega Sicilia og Pingus som forsidefruer. Dominio de Pingus, der forresten er ejet af den danske vinbonde Peter Sisseck, er også at finde i området omkring Duero-floden. Den mest produceret drue i Ribera er Tempranillo.

Ikke på lager

Bestil inden kl. 16:00 og få leveret i dag. Udløber om:

0 timer, 42 minutter, og 30 sekunder