Figuero 15 Meses Reserva

299,00 DKK

269 kr. v/3 flasker (v. normalpris)

Vinhus: Bodegas Garcia Figuero
Årgang: 2016
Vintype: Rødvin, Ribera Del Duero, Spanien
Alkohol: 14,5%
Druer: 100% Tempranillo

Om vinen
Denne skønne vin kommer fra Ribera del Duero i Spanien. Et fantastisk område hvor der produceres nogle af verdens bedste vine af druen Tempranillo. Vi har at gøre med en kraftig vin, som er lagret på franske og amerikanske fade i 15 måneder – heraf 15 Meses. Det giver en fantastisk smag, som byder på noter af eg, tobak, kokos, vanilje og en frugtdomineret eftersmag. Det er en tør vin med medium syre og gode tanniner.

Vinmanden anbefaler

Kulden begynder at kunne mærkes i vejret og mørket falder på, måske lidt for hurtigt vil nogen mene. Det skal dog ikke snyde os for gode og sene aftner i godt selskab. Og påske eller ej, så kan lam nydes hele året rundt. Lammesteaks, små ristede kartofler, en god intens sauce og efterårets grøntsager. Så har du den perfekte lørdagsmenu og den bedste sammensætning med denne Tempranillo fra Ribera del Duero. Optimal serveringstemperatur: 15°. Serveringsforslag: Rødt kød, kylling, oste og grill

Hvor går turen hen?

Vi flyver til Ribera del Duero. Spaniens svar på Bordeaux og deres helt eget vinmekka for vinelskere. Ribera del Duero ligger i det nordlige Spanien på et plateau i 800 meters højde over havets overflade med Duero-floden skærende gennem landskabet. Netop Duero-floden er yderst afgørende for vinproduktionen i dette område, da klimaet er meget tørt med varme somre og iskolde vintre. Fra dette område kommer en række af de bedste og dyreste spanske vine! Heriblandt Vega Sicilia og Pingus som forsidefruer. Dominio de Pingus der forresten er ejet af den danske vinbonde Peter Sisseck. Den mest produceret drue i Ribera er Tempranillo.

På lager

Bestil inden kl. 16:00 og få leveret i dag. Udløber om:

0 timer, 42 minutter, og 30 sekunder