Hansen Lauer Riesling Spätlese “Graben”

115,00 DKK

FAST LAV PRIS

Vinhus: Weingut Hansen-Lauer, Mosel
Årgang:
2018
Vintype: Hvidvin, Prädikatswein
Alkohol: 8,5%
Druer: 100% Riesling

Om vinen
En læskende, let-perlende og sødmefuld Spätlese. Hvidvinen er frugtig og sød, og byder på smagsfulde noter af, blandt andet, pære, hyldeblomst, citrusfrugter samt et strejf af petroleum. Der er næsten ingen syre til stede i denne ‘Graben Spätlese’, hvilket gør den særlig god til fyldige og fede desserter. Samtidig, er det virkelig behageligt, at hvidvinen nærmest har en let-perlende fornemmelse, som på en måde balancerer den søde konstant. Vi anbefaler, at vinen nydes kold.

Vinmanden anbefaler

Enhver dejlig middag slutter som regel af med en dessert. Prøv vinen sammen med en skøn flødedessert, f.eks. fløderand, risalamande eller lignende. Denne læskende samt let-perlende spätlese skal nemlig helst have et modspil fra en fed og fyldig dessert. Ellers kan den godt gå hen og blive en anelse for sød for de fleste. Derudover kan den parres til krydrede retter, der byder på noget varme og styrke. Optimal serveringstemperatur vil ligge på 7-8°

Hvor går turen hen?

Turen går til et af Tysklands bedste vinområder i den sydvestlige del. Hvis ikke det absolutte bedste vinområde i Tyskland, i hvert fald når det gælder riesling. Mosel. Et kuperet terræn som byder på endeløse rækker af vinstokke. Man træder simpelthen ind i en eventyrsverden, ligeså snart man betræder området ved Mosel’s hovedby, Bernkastel-Kues. Her ligger en vinproducent kaldet Hansen-Lauer. Vinbonden Thomas Hansen som ejer vinhuset går utrolig meget op i at producere kvalitetsvin til fair priser. Hvorimod der ikke er den store kompleksitet i hans vine, så er de også til at betale. Og bestemt alle pengene værd. Vi er derfor stolte over at forhandle Hansen-Lauer ekslusivt i Danmark.

På lager

Bestil inden kl. 16:00 og få leveret i dag. Udløber om:

0 timer, 42 minutter, og 30 sekunder