Tilbud

Liva 2021 By Stokkebye

269,00 DKK 230,00 DKK

239 kr. v/3 flasker (v. normalpris)

Vinhus: Stokkebye Vingård
Årgang:
2021
Vintype: Hvidvin
Druer: Solaris
Alkohol: 12,5%

Om vinen
“Liva” er en dansk-produceret hvidvin fra Stokkebye Vingård – et stenkast fra Kerteminde. Det er et tørt, friskt og fyldigt glas hvidvin, som har været fadlagret i 12 måneder. Dette giver en dejlig fylde og noter af vanilje, røg og chokolade. De mørke og søde noter nuanceres af en afdæmpet smag af hyldeblomst, stenfrugter og en sublim mineralitet. Vi er oppe på den helt store klinge med Liva i den absolutte top af dansk vin. Det skal ikke kun smages – men opleves!

Vinmanden anbefaler

På relativ kort tid har Stokkebye Vingård etableret sig i det danske vinlandskab med en uovertruffen evne til at skabe fantastisk vin af, blandt andet, druen solaris. Hvidvinen passer godt til skaldyr og mager fisk. Prøv, for eksempel, sarte kammuslinger med dertilhørende smørristede hvide asparges. Hvidvinen kan også kombineres med friske vegetarretter, saltede snacks eller blot som aperitif. Det anbefales, at den nydes ved 8-10°. Opbevar den derfor gerne i køleskabet, og tag den herefter ud cirka 10-15 min før servering. Hvidvinen har godt af at åbne sig op i glasset.

Hvor går turen hen?

Vi bevæger os i et dragende landskab omkring Kerteminde. Små 10 kilometer fra Kertemine finder vi en lille gård, som egentlig ikke ser ud af sønderligt meget. Men tag ikke fejl. Den nyrenoverede stald gemmer nemlig på tønder og atter af tønder, som indeholder Stokkebye Vingårds fortryllende vine. Vi er tæt på vandet, hvilket giver favorable betingelser for dyrkelse af vindruer, da det er med til at temperere luften, hvormed det tager toppen af vinterfrosten. Det hyggelige landsted er bestemt et besøg værd, hvor du vil blive taget vel imod af vingårdens ejere. Du kan booke tid på bystokkebye.com. God fornøjelse.

På lager

Bestil inden kl. 16:00 og få leveret i dag. Udløber om:

0 timer, 42 minutter, og 30 sekunder