Molitor Brut Nature Sekt

149,00 DKK

129 kr. v/3 flasker (v. normalpris)

Vinhus: Weingut Molitor – Rosenkreuz
Årgang: 
2014
Vintype: Mousserende, Mosel
Alkohol: 13%
Druer: 100% Riesling

Om vinen
Denne Riesling Sekt Brut Nature er en tør mousserende vin, som byder på genkendelige noter fra Riesling-druen. Den mousserende vin har nemlig noter af citrus blandet med de klassiske hvide blomster og petrolium, som man kender det fra Riesling. Yderemere, er denne Riesling Sekt lavet på Champagne-metoden, hvorfor den også bærer noterne af brioche/toast. Der er ikke tilsat “dosage”, hvilket er den sukker, som man tilsætter for at sødeliggøre den mousserende vin. Ydermere, er der ikke tilsat nogen svovl – og mosten filtreres heller ikke. Derfor får du en 100% “ren” vin, som er produceret på en naturlig måde – uden tilsætningsstoffer!

Vinmanden anbefaler

Mousserende vin er bare festligt. Og som vinmand, vil jeg her anbefale at nyde den i godt selskab til en festlig begivenhed. Uanset om du er til “den klassiske gærede champagne” eller til kold hvidvin, så får man smag for denne Sekt. Sæt nogle chips på bordet, så behøves du faktisk ikke andet end “klir” fra glassene, der skåler. Optimal serveringstemperatur: 6-10°. Serveringsforslag: Skaldyr eller som aperitif – gerne til saltet mad.

Hvor går turen hen?

Turen går til Mosel! Tysklands svar på Frankrigs Alsace. De to højborge inden for druen Riesling. Vi bevæger os ved byen Minheim, som befinder sig aldeles tæt på Mosel’s hovedby, Bernkastel-Kues. I Minheim finder man vinproducenten Molitor-Rosenkreuz, som står bag denne fantastiske Sekt Brut Nature. Molitor er ikke hvilket som helst navn at have på disse kanter. Vinbonden Achim, som ejer vinhuset Molitor-Rosenkreuz, er nemlig bror til Markus Molitor, som er en af de førende producenter af vin i Mosel. De laver begge fantastiske vine, og vi vil faktisk gå så langt at sige, at det ikke er til at smage, at Achim Molitor’s vine lige er 25% billigere end hans brors.

Kun 1 tilbage på lager

Bestil inden kl. 16:00 og få leveret i dag. Udløber om:

0 timer, 42 minutter, og 30 sekunder