Molitor Pinot Blanc Trocken “Thronje”

149,00 DKK

130 kr. v/3 flasker (v. normalpris)

Vinhus: Weingut Molitor – Rosenkreuz
Årgang:
2020
Vintype: Hvidvin, Mosel
Alkohol: 13,0%
Druer: 100% Pinot Blanc

Om vinen
Molitor-Rosenkreuz’s Pinot Blanc, “Thronje”, byder på duften af honning, rige smørnoter og eg. I smagen giver vinen en let fedme samt en skøn frisk syre. Derfor deler denne Pinot Blanc mange karakteristika med den velkendte hvide Bourgogne – både i smagen såvel som i duften. Druerne er høstet relativt sent, hvilket giver vinen en dybere og sødere smag, der bliver opvejet af syren fra den skrøbelige Pinot Blanc. Hvidvinen får derfor et harmonisk og afbalanceret udtryk. Generelle serveringsforslag: Lys fisk, salater, snacks eller lette risretter. Optimal serveringstemperatur: 8-10°

Vinmanden anbefaler

Vi mener, at du skal nyde “Thronje” Pinot Blanc til fisk. Så tænd op for grillen, tag foliebakken eller det ildfaste fad frem og heri læg en skøn frisk lakseside. Tilsæt godt med olie, spicy krydderier (f.eks. chili eller paprika) og finthakkede mandler. Af tilbehør; mix en frisk salat, kog en kartoffel, varm et flute og åben en aioli. Så har du de bedste forudsætninger til at nyde vores Pinot Blanc Trocken!

Hvor går turen hen?

Turen går til Mosel! Tysklands svar på Frankrigs Alsace. De to højborge inden for druen Riesling. Vi bevæger os ved byen Minheim, som befinder sig aldeles tæt på Mosel’s hovedby, Bernkastel-Kues. I Minheim finder man vinproducenten Molitor-Rosenkreuz, som står bag denne fantastiske Pinot Blanc. Molitor er ikke hvilket som helst navn at have på disse kanter. Vinbonden Achim, som ejer vinhuset Molitor-Rosenkreuz, er nemlig bror til Markus Molitor, som er en af de førende producenter af vin i Mosel. De laver begge fantastiske vine, og vi vil faktisk gå så langt at sige, at det ikke er til at smage, at Achim Molitor’s vine lige er 25% billigere end hans brors.

På lager

Bestil inden kl. 16:00 og få leveret i dag. Udløber om:

0 timer, 42 minutter, og 30 sekunder