Molitor Riesling Trocken “O”

99,00 DKK

FAST LAV PRIS

Vinhus: Weingut Molitor Rosenkreuz, Mosel
Årgang:
2018
Vintype: Hvidvin, Qualitätswein
Alkohol: 12,5%
Druer: 100% Riesling

Om vinen
Denne Riesling Trocken 2018 er en hvidvin, som er umådelig tilfredsstillende. For de fleste vil dette nok være en Riesling, som man kender den fra restauranten. Det er en mineralsk tør hvidvin, der har en tilpas let syre samt en delikat sødelig aroma. Vi havde længe søgt efter en Riesling på det europæiske vin-marked, som skulle have en fornem balance mellem det tørre, syrlige og sødlige. Vinen skulle være komplet samtidig med at den skulle være enkel. Vi mener, at have fundet lige netop den type vin. En vin, som aldrig skuffer – og som passer til det meste mad.

Vinmanden anbefaler

Denne vin kan sammensættes til rigtig meget forskelligt mad, f.eks. det vegetariske køkken, fisk samt skaldyr. Det eneste man skal passe på med er at sammensætte den med krydrede stærke retter. Jeg spiser selv for lidt grønt. Derfor kunne man jo overtales til en vegetarret, hvis man må drikke et glas kold riesling til :-). Optimal serveringstemperatur: 7-9°

Hvor går turen hen?

Turen går til Mosel! Tysklands svar på Frankrigs Alsace. De to højborge inden for druen Riesling. Vi bevæger os ved byen Minheim, som befinder sig aldeles tæt på Mosel’s hovedby, Bernkastel-Kues. I Minheim finder man vinproducenten Molitor-Rosenkreuz, som står bag denne fantastiske Riesling Trocken. Molitor er ikke hvilket som helst navn at have på disse kanter. Vinbonden Achim, som ejer vinhuset Molitor-Rosenkreuz, er nemlig bror til Markus Molitor, som er en af de førende producenter af vin i Mosel. De laver begge fantastiske vine, og vi vil faktisk gå så langt at sige, at det ikke er til at smage, at Achim Molitor’s vine lige er 25% billigere end hans brors.

Kun 2 tilbage på lager

Bestil inden kl. 16:00 og få leveret i dag. Udløber om:

0 timer, 42 minutter, og 30 sekunder