Morellino di Scansano “Valdifalco” DOCG

199,00 DKK

FAST LAV PRIS 

Vinhus: Vintesa
Årgang:
2016
Vintype: Rødvin, Toscana, Italien
Alkohol: 14,5%
Druer: Sangiovese og Syrah

Om vinen
Toscansk enkelthed og tyngde når det er allerbedst. Vi elsker Sangiovese, og denne toscaner viser virkelig hvorfor vi elsker lige præcis den drue. Stram og kraftig, god syre og faste tanniner. Vinen er intens lilla-rød med masser af aromaer af modne mørke bær såsom solbær og kirsebær, med masser af sol og varme integreret. En vin, der sagtens kunne have kostet meget mere, men du får den her i sin enkelthen til en god pris.

Vinmanden anbefaler

Hos Dit Vinbud er vi alle vilde med det italienske køkken. Vi er altid klar på at anbefale en ret derfra, og særligt pastaretter går lige i vores hjerter. Det er simpelt, nemt og hurtigt at lave og passer flot til Italiensk intense druer. Giv dig i kast med en hjemmelavet tomatsauce på San Marzano tomater og hæld den over Rigatoni pasta. Top med din favoritost, for eksempel Pecorino, og sammensæt denne enkle ret med vores Toscanske Valdifalco. Så er du i Italien! Optimal serveringstemperatur: 14 grader

Hvor går turen hen?

Toscana. Denne vinregion er sammen med Piemonte de to vigtigste vinregioner i Italien. Egnens stolthed er Sangiovese druen, som yder sit bedste i netop Toscana. Sangiovese er den mest plantede druesort i hele Italien, hvilket betyder at kvaliteten kan svinge meget. Men her i Toscana er de verdensmestre i at dyrke og producere vin på Sangiovese. Så hvis du vil drømme dig til de skønne områder i Toscana, så giv dig i kast med denne fantastiske rødvin.

Kun 2 tilbage på lager

Bestil inden kl. 16:00 og få leveret i dag. Udløber om:

0 timer, 42 minutter, og 30 sekunder