Ørnberg Paulus 2022

279,00 DKK

245 kr. v/3 flasker (v. normalpris)

Vinhus: Ørnberg Vin
Årgang:
2022
Vintype: Hvidvin
Druer: Solaris
Alkohol: 11,5%

Om vinen
“Paulus” lyder umiddelbart ikke som en dansk hvidvin fra vinhuset Ørnberg på Sjællands Odde. Ikke desto mindre, så er det muligvis den bedste danske hvidvin på markedet med kæmpe potientiale for at udvikle sig. Det er et tørt, sprødt og fyldigt glas hvidvin, som byder på noter af hyldeblomst, pære, citrus, honning og skønne fadnoter – herunder vanilje og tobak. Hvidvinen har været fadlageret, hvilket giver en dejlig dybde og kompleksitet. Ørnbergs vine er produceret i et meget begrænset antal, hvilket gør dem til aldeles eftertragtet på det danske vinmarked. Gå ikke glip af en fantastisk Paulus – i en eksklusiv årgang.

Vinmanden anbefaler

Ørnberg er nået rigtig langt med deres vine, hvor kvaliteten stiger som årene går. Paulus er helt sin egen, men har relationer til en Sauvignon Blanc. Derfor skal den parres med mad, som ikke overtager smagen af vinen. Prøv, for eksempel, sarte kammuslinger med dertilhørende smørristede hvide asparges. Generelt, egner vinen sig til skaldyr, friske vegetar retter, saltede snacks eller blot som aperitif. Det anbefales, at den nydes ved 7-10°.

Hvor går turen hen?

Turen går til et område, hvor man kører forbi, når man skal med færgen til og fra Aarhus. Ørnberg Vin er nemlig placeret nær Sjællands Odde, nærmere bestemt, omkring 10 minutters kørsel fra færgen. Når man drejer ind til Ørnberg bliver man budt velkommen af smukke vinstokke langs landevejen. Ørnberg er danmarksmestre i at producere vin grundet deres ekspertise og fantastiske placering. Der er hav på begge sider af gården, hvilket danner et godt grundlag for at dyrke druerne. Vandet temperer nemlig luften og landjorden, hvilket gør, at de næsten aldrig oplever frost. Ørnberg Vin er derfor et besøg værd grundet de flotte omgivelser og fantastiske vine. Du kan læse mere om vores nye danske vinhus inde på https://www.oernbergvin.dk

På lager

Bestil inden kl. 16:00 og få leveret i dag. Udløber om:

0 timer, 42 minutter, og 30 sekunder