Ørnberg Perle Brut 2022

239,00 DKK

219 kr. v/3 flasker (v. normalpris)

Vinhus: Ørnberg Vin, Sjællands Odde
Årgang:
2022
Vintype: Mousserende
Alkohol: 11%
Druer: Phoenix, Solaris og Siegerrebe

Om vinen
“Perle” er en dansk-produceret Mousserende vin fra vinhuset Ørnberg på Sjællands Odde. Vinen er ikke blevet fadlagret, hvilket giver en let og frugtig balance uden nogle forstyrrende noter fra træfade. Ydermere, er det en tør mousserende vin med blide bobler. Et glas som vil henvende sig til de fleste vinelskere. Fra et dansk perspektiv er dette noget af den højeste kvalitet, som kan fås herhjemme. Vinen er aldeles eftertragtet på det danske marked og bliver produceret i meget små mængder – så skynd dig før den går udsolgt.

Vinmanden anbefaler

Vinen går flot til lette saltede retter og snacks. Dog, vil vi vove den påstand, at vinen først og fremmest kommer i sit rette element ved at blive nydt alene. Man skal tage sig tiden til at sætte pris på, hvor langt vi er nået i Danmark. Vi er kæmpe beundrere af denne vin, og det er vi sikre på, at du også vil blive. Optimal serveringstemperatur: 8-10°. Serveringsforslag: Aperitif, Skaldyr, friske vegetar retter og saltede snacks.

Hvor går turen hen?

Turen går til et område, hvor man kører forbi, når man skal med færgen til og fra Aarhus. Ørnberg Vin er nemlig placeret nær Sjællands Odde, nærmere bestemt, omkring 10 minutters kørsel fra færgen.  Når man drejer ind til Ørnberg vil man blive budt velkommen af smukke vinstokke langs landevejen. Ørnberg er danmarksmestre i at producere vin grundet deres fantastiske placering. Der er hav på begge sider af gården, hvilket danner et godt grundlag for at dyrke druerne. Vandet temperer nemlig luften og landjorden, hvilket gør at de næsten aldrig oplever frost. Ørnberg vin er derfor et besøg værd grundet de flotte omgivelser og fantastiske vine. Du kan læse mere om vores nye danske vinhus inde på https://www.oernbergvin.dk

På lager

Bestil inden kl. 16:00 og få leveret i dag. Udløber om:

0 timer, 42 minutter, og 30 sekunder