Pineau des Charentes L’héraud Pineau Blanc

149,00 DKK

FAST LAV PRIS

Vinhus: L’héraud
Årgang:
N.V. (Ingen årgang)
Vintype: Dessertvin, Cognac
Alkohol: 17,00%
Druer: Ugni Blanc, Folle Blanche og Colombard

Om vinen
L’héraud, hvad for noget? En dessertvin fra Cognac, som de færreste måske har hørt om. Pineau des Charantes er resultatet af en vin, hvis gæring stoppes ved tilsætning af cognac, når den har den ønskede sødme. Man får dermed lette og friske noter af cognac med en fin syre, som er med til at give den et dessertvins-præg. Tilsætningen af cognac gør blandt andet vinen yderst velegnet til isdesserter, tiramisu og lignende.

Vinmanden anbefaler

En god huskeregel er, at parre sin vin sammen med mad fra dens oprindelsesland. Heriblandt, Chianti til Pizza, Tempranillo til tapas og så L’héraud til franske oste. Personligt er vi ikke de store beundrer af en roquefort ost, men vi må erkende at sammensætningen af et lille stykke roquefort på en kiks og hertil et glas koldt L’héraud giver en fantastisk smagsoplevelse. Så er du roquefort fan, eller ikke? Så er dette et must try! Optimal serveringstemperatur: 10-14° – Serveringsforslag: Aperitif, muslinger, diverse oste (f.eks. roquefort) samt de fleste desserter.

Hvor går turen hen?

Turen går til området Cognac! 1,5 times kørsel fra Bordeaux. Cognac er et område, som ligger i Charente-distriktet, heraf Pineau des Charentes, som er mest kendt for brændevinen, Cognac. Trods sine kun ca. 20.000 indbyggere, huser vinregionen producenterne Hennessey, Courvoisier, Remy Martin og Martell. En utrolig smuk del af Frankrig, som helt klart er et besøg værd.

På lager

Bestil inden kl. 16:00 og få leveret i dag. Udløber om:

0 timer, 42 minutter, og 30 sekunder