Prosecco Superiore Brut

179,00 DKK

149 kr. v/3 flasker (v. normalpris)

Vinhus: Val d’Oca, Colbertaldo, Veneto
Årgang: 
N/V (Ingen årgang)
Vintype: Mousserende (Prosecco)
Alkohol: 11,5%
Druer: 100% Glera

Om vinen
Denne mousserende vin er produceret af Prosecco-druer (også kaldet Glera), der alle er dyrket i landsbyen Colbertaldo, som ligger i hjertet af D.O.C.G.-området Valdobbiandene i Veneto-regionen i Italien. Vinen har været lagret på ståltanke, og er produceret på Charmat-metoden, hvor andengæringen foregår i en lukket tryktank. Den har en flot lys farve, fine og vedvarende bobler samt en frisk og frugtig duft. Vinen hælder til den tørre side. Det er en delikat og utrolig harmonisk frugtsmag med masser af elegance og raffinement.

Vinmanden anbefaler

En prosecco af denne kvalitet skal nydes for sig selv og gerne sammen med nogle saltede snacks og godt selskab. Man behøves ikke opfinde den dybe tallerken for at få en god oplevelse med denne vin. Optimal serveringstemperatur: 6-8°. Serveringsforslag: Skaldyr, friske vegetar retter, saltede snacks, aperitif.

Hvor går turen hen?

Turen går til Veneto! Vinregionen Veneto er en af superligaspillerne i Italien. Veneto er fællesbetegnelsen for det vinområde, der dækker hele den nordøstlige del af Italien fra Venedi og vestpå til Gardasøen og op til Alperne mod nord. Herfra kommer nogle af Italiens mest hypede vine som f.eks. de røde Amarone og Ripasso, de mange flotte Soave-hvidvine og de elegante mousserende Prosecco-vine.

Kun 1 tilbage på lager

Bestil inden kl. 16:00 og få leveret i dag. Udløber om:

0 timer, 42 minutter, og 30 sekunder