Prosecco Superiore Extra Seco

179,00 DKK

149 kr. v/3 flasker (v. normalpris)

Vinhus: Val d’Oca, Colbertaldo, Veneto
Årgang:
2018
Vintype: Mousserende (Prosecco)
Alkohol: 11%
Druer: 100% Glera

Om vinen
Denne mousserende vin er produceret af Prosecco-druer (også kaldet Glera), der alle er dyrket i landsbyen Colbertaldo, som ligger i hjertet af D.O.C.G.-området Valdobbiandene i Veneto-regionen i Italien.
Vinen har været lagret på ståltanke og er produceret på Charmat-metoden, hvor anden-gæringen foregår i en lukket tryktank. Den har en flot lys farve, fine og vedvarende bobler samt en frisk og frugtig duft. En delikat og utrolig harmonisk frugtsmag efterfulgt af en behagelig eftersmag. Det er en skøn Prosecco med masser af elegance og raffinement.

Vinmanden anbefaler

Prosecco er den perfekte aperitif og især i en af Italiens mest kendte drinkke, nemlig Aperol Spritz. En af sommerens absolut bedste drinks, hvis du spørger mig. Den er super nem at lave, og smager fuldstændig fantastisk. Så find dine snacks frem og nyd denne skønne Prosecco i en Aperol Spritz. Optimal serveringstemperatur: 7-9°. Serveringsforslag: Skaldyr, friske vegetar retter, saltede snacks, aperitif.

Hvor går turen hen?

Turen går til Veneto! Vinregionen Veneto er en af superligaspillerne i Italien. Veneto er fællesbetegnelsen for det vinområde, der dækker hele den nordøstlige del af Italien fra Venedi og vestpå til Gardasøen og op til Alperne mod nord. Herfra kommer nogle af Italiens mest hypede vine som f.eks. de røde Amarone og Ripasso, de mange flotte Soave-hvidvine og de spændende mousserende Prosecco-vine.

På lager

Bestil inden kl. 16:00 og få leveret i dag. Udløber om:

0 timer, 42 minutter, og 30 sekunder