Hansen Lauer Riesling Blauschiefer

79,00 DKK

FAST LAV PRIS

Vinhus: Weingut Hansen-Lauer, Mosel
Årgang: 
2019
Vintype: Hvidvin, Qualitätswein
Alkohol: 12,5%
Druer: 100% Riesling

Om vinen
En tør, frisk og aromatisk Riesling, som byder på noter af asparges og smør blandet med blomster, hvilket giver smagen af et ukompliceret og let-drikkeligt glas hvidvin. Er man til det modsatte, altså en sødere vin, så bør man prøve ”Graben Spätlese” fra samme vingård. Den kan du selvfølgelig også finde på vores webshop. Det er god kvalitet til en god pris.

Vinmanden anbefaler

Gæsterne er på trapperne. Chips, nødder og andre saltede snacks er stillet frem på bordet. Den sidste time har været noget så stressende, og I har skyndt jer rundt for at blive klar. I når det lige til tiden, hvor gæsterne ankommer. De sætter sig, og begynder at spise af de snacks, som skulle fungere som en lille appetitvækker. Hvidvinsglassene står på bordet. Vinen? Den har I glemt ude i køleskabet. Men det er helt perfekt, for så er den ekstra kold! I kommer gående ind i stuen med den koldeste Blauschiefer nogensinde serveret – så bliver det næsten ikke bedre. Til gode gæster og snacks skal man ikke snyde sig selv for nyde et iskoldt glas Blauschiefer. Optimal serveringstemperatur: 7-9°. Serveringsforslag: Lette retter, fisk, diverse vegetarretter eller til snacks.

Hvor går turen hen?

Turen går til et af Tysklands bedste vinområder i den sydvestlige del. Hvis ikke det absolutte bedste vinområde i Tyskland, i hvert fald når det gælder Riesling. Mosel – et kuperet terræn, som byder på endeløse rækker af vinstokke. Man træder simpelthen ind i en eventyrsverden ligeså snart man betræder området ved Mosel’s hovedby, Bernkastel-Kues. Her ligger vinproducenten, Hansen-Lauer, som bliver drevet af vinbonden Thomas Hansen. Hans primære mål er, at producere kvalitetsvin til gode priser. Hvorimod der ikke er den store kompleksitet i hans vine, så er de også til at betale – og bestemt alle pengene værd. Vi er derfor stolte over at forhandle Hansen-Lauer ekslusivt i Danmark.

På lager

Bestil inden kl. 16:00 og få leveret i dag. Udløber om:

0 timer, 42 minutter, og 30 sekunder