Wehrle Riesling Mineral

129,00 DKK

FAST LAV PRIS

Vinhus: Domaine Wehrle 
Årgang: 
2019
Vintype: Hvidvin, Frankring
Alkohol: 13%
Druer: 100% Riesling

Om vinen
Riesling er bare fantastisk. Kommer det fra Alsace, så er det bare endnu mere fantastisk. Måske du kender den? Wehrle er nemlig ved at være en efterhånden etableret spiller på hvidvins-markedet. Vinbonden her laver en skøn, frisk og tør Riesling. En vin til enhver smag, og simpelthen umulig ikke at holde af. Wehrle skriver det selv bag på etiketten, “it’s a wine for food” – og det er det også. Den skal have noget modspil, ellers kan syren godt stikke lidt af. Vi anbefaler, at lade modne i nogle få måneder før den åbnes. Den er næsten lige blevet frigivet, og derfor har den stadig en forholdsvis høj syre. Med det sagt kan den dog sagtens drikkes nu. Vi har smagt samme vin, men med 8 år på bagen. Og lad os sige det sådan – det er værd at vente på, hvis man altså kan – for det smager særdeles godt allerede nu.

Vinmanden anbefaler

Solen står højt på himlen. Fyraftenen er endelig kommet eller måske du har taget en fridag? Der skal i hvert fald et stjerneskud på bordet – og hvis du har tiden – skal den selvfølgelig være hjemmelavet. Skænk dig et ukompliceret glas Wehrle Riesling Mineral, nyd solen, maden og vinen. Det har du fortjent. Optimal serveringstemperatur: 7-9°. Serveringsforslag: Lette retter med enten fisk eller skaldyr. Men også til vegetarretter eller snacks.

Hvor går turen hen?

Vi skal til skønne Alsace og besøge Domaine Wehlre, som er en vingård drevet af Laurent Wehrle. Druerne til denne vin kommer fra i gennemsnit 30 år gamle Riesling-stokke på Wehrles marker i Husseren Les Châteaux, Eguisheim og Obermorschwihr. Afhængigt af årgangen lagres vinen ”sur lie” (rester af frugtkød, drueskaller og kerner) på enten ståltanke eller ældre egefade i ca. 6 måneder.

Ikke på lager

Bestil inden kl. 16:00 og få leveret i dag. Udløber om:

0 timer, 42 minutter, og 30 sekunder