Yarden Chardonnay

179,00 DKK

169 kr. v/3 flasker (v. normalpris)

Vinhus: Golan Heights Winery
Årgang: 2021
Vintype: Hvidvin (Galilæa, Israel)
Alkohol: 14%
Druer: Chardonnay

Om vinen
Chardonnay er en af verdens mest beplantede druer, og er i særdeleshed populær i Danmark. Vores svar på en kvalitets-Chardonnay er fed og rig på smag, og byder på noter af vanilje og frisk citrus. Hvidvinen er i en virkelig god balance, og passer godt til de fleste anretninger. Så vil du udforske Israel? Og er du til smørret og fyldig Chardonnay? Så er dette en vin for dig!

Vinmanden anbefaler

Vi skal have fat i en fyldig ret, som kan stå imod denne Chardonnay. En svamperisotto – godt med smør og citron. Top retten med lidt persille og et glas Yarden Chardonnay, så har du både en sikker vinder til dine gæster og dine smagsløg. Optimal serveringstemperatur: 8-12°. Generelle serveringsforslag: Skaldyr, kylling og risotto

Hvor går turen hen?

Vi skal til det bjergruge landskab i Golanhøjderne i Israel. Historisk set har området været bestridt, og har set mange krige og geo-politiske uenigheder. Freden har dog sænket sig så meget, at der nu ligger mange vingårde i området. Området er forholdsvis koldt, sammenlignet med andre områder i Israel, dog oplever man stadig et varmt udtryk i vinene derfra.

På lager

Bestil inden kl. 16:00 og få leveret i dag. Udløber om:

0 timer, 42 minutter, og 30 sekunder